IXS motorkleding

De motorkleding van IXS heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dat maakt het Zwitserse merk zeer aantrekkelijk voor beginnende rijders en rijders met een wat kleiner budget. Onze IXS motorkleding collectie vind je hier en in onze winkels.

Producten 29-56 van 70

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Over IXS

De Zwitserse fabrikant IXS heeft sinds de oprichting in 1979 het doel om kwalitatieve motorkleding te maken voor een scherpe prijs. Er wordt gebruik gemaakt van materialen als slijtvast textiel, leer en waterdichte membranen van bijvoorbeeld GORE-TEX®. Met IXS kun je dan ook veilig en met een gerust hart op jouw motor stappen en genieten van jouw ritjes.

IXS motorkleding kopen bij VoordeelHelmen.nl

Jouw IXS kleding shop je natuurlijk bij Voordeelhelmen. En ben je op zoek naar een ander merk? Motorkleding kopen was nog nooit zo compleet als bij Voordeelhelmen. Je profiteert bij ons van gratis verzending en de beste prijzen. Vanaf een productwaarde van €200 mag je de kleding ook binnen 100 dagen helemaal gratis retourneren. Bestel eenvoudig ons online of kom langs in een van onze winkels voor persoonlijk advies.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen